Varaa aika

Oikomishoito

Nykyaikainen oikomishoito voidaan suorittaa melko huomaamattomasti hampaan värisin keraamisin kiinnikkein tai lähes näkymättömillä kalvoilla (Invisalign). Nykyaikaiset materiaalit ovat hellävaraisia ja hoito on kokonaisuudessaan lähes kivuton, alussa kuitenkin yleensä esiintyy pientä arkuutta hampaissa. Hoitokäyntejä on keskimäärin kerran kuukaudessa, purentavirheen vakavuudesta tai korjaamisen tarpeesta riippuen oikomishoidon kokonaiskesto on puolesta vuodesta kahteen vuoteen. Hoidon kestoon ja kustannuksiin vaikuttaa myös tarvitaanko oikomishoitoa sekä ylä- että alaleuassa vai pelkästään toisessa. Ikä ei ole myöskään este oikomishoidon aloittamiselle. Mikäli olet kiinnostunut, varaa aika konsultaatioon, jolloin voimme kertoa millainen olisi sinun hampaidesi hoitosuunnitelma.

Oikomishoito

Yleisimmät syyt oikomishoidolle ovat erilaiset purentahäiriöt, joka haittaavat hampaiston normaalia kehitystä ja toimintaa. Oikomishoitopäätös tehdään nykyään yhä useammin myös esteettisistä syistä. Virheellinen purenta saattaa myös aiheuttaa pään- ja kasvojenalueen kiputiloja sekä estää kunnollisen pureskelun. Ahdas hammaskaari vaikeuttaa hampaiden puhdistamista. Purentavirheet voivat vaikuttaa haitallisesti myös ulkonäköön. Purentavirheitä yleisimmin aiheuttavat: hampaiden menetykset, pitkään jatkunut peukalon tai tutin imeminen, hammaskaaren ahtaus, suuret kita- ja nielurisat. Oikomishoitoa seuraa ylläpitovaihe, ettei saavutettua hoitotulosta menetetä. Ylläpitovaihe voi kestää useita vuosia tai jopa koko elämän ajan.

Varaa aika maksuttomaan oikomishoidon konsultaatiokäyntiin.

Soita (02) 2505 202 , lähetä sähköpostia osoitteeseen orthocenter@orthokonsult.fi tai ota yhteyttä yhteydenottolomakkeellamme oheisesta linkistä. Koskee ainoastaan uusia oikomishoidosta kiinnostuneita asiakkaita.

OrthoCenter

Hammaslääkäriasema

Orthokonsult Oy

Ajanvaraus

Oikomishoito ja hammaslääkäri
(02) 2505 202
orthocenter@orthokonsult.fi

Suuhygienisti
040 7450 695
julia.alatarvas@orthokonsult.fi

Yhteystiedot