Invisalign oikomishoito

Invisalign oikomishoito

Invisalign Clear Aligner

Ihmiset haluavat oikomishoidon olevan miellyttävää, huomaamatonta ja helppoa. Yleensä asiakkaamme päätyvät valitsemaan lähes huomaamattoman ja mukavan Invisalign clear aligner oikomishoidon.
Invisalign clear aligner oikomiskalvot toimivat biomekaaniikaltaan samoin kuin perinteiset kiinteät oikomiskojeet.
Oikomishoito on erikoishammashoitoa sekä vaatii erikoisosaamista hampaiden siirtoon liittyvän biomekaaniikan sekä hampaiden kiinnityskudosten tuntemuksen osalta. Hampaiden oikomishoidon suunnittelee ja toteuttaa meillä aina oikomishoidon erikoishammaslääkäri.

Invisalign oikomishoito

iTero 3D skannaus

Invisalign oikomishoito alkaa hampaiden skannauksella. Ensin kuvaamme hampaasi Invisalign iTero Element Flex -3D-skannerilla tietokoneelle kolmiulotteiseen digitaaliseen muotoon. Kuvaaminen on kivutonta ja nopeaa.

Invisalign oikomishoito

ClinCheck suunnitelma

Hoidon alustavan tuloksen näet vastaanotollamme heti skannauksen jälkeen ns. Invisalign outcome simulaation avulla ja lopputuloksen parin viikon päästä oikomishoidon erikoishammaslääkärin tekemän ClinCheck-suunnitelman valmistuttua. Invisalign iTero -3D-skannerilla otettujen digitaalisten jäljennösten pohjalta tehdään lähes näkymättömät hampaita oikovat kalvot, jotka voi ottaa pois ruokailun ja hampaiden harjaamisen ajaksi. Näitä kalvoja vaihdetaan uusiin aina kahden viikon välein kunnes Invisalign-oikomishoito on valmis. Yleensä hoito kestää puolesta vuodesta vuoteen. Vaikeampien purentavirheiden hoito voi kestää puolestatoista kahteen vuoteenkin.

Varaa aika maksuttomaan oikomishoidon konsultaatioon!

Koskee ainoastaan uusia oikomishoidosta kiinnostuneita asiakkaita.

Hammaslääkäriasema

OrthoCenter
Orthokonsult Oy

Osoite

Yliopistonkatu 13b
20100 TURKU